alakformáló testkezelésen

Alakformáló testkezelések: minden egy helyen!

Alakformáló testkezelések, tanácsadás a fogyás érdekében – forduljon Ön is hozzánk, ha szeretné hatékonyan elérni a változást!

Az emberek döntő többsége elégedetlen az alakjával, és bár nem mindenki a túlsúly miatt, de sokan bizony küzdenek némi – vagy akár igen sok – felesleggel. A fogyás nem lehetetlen, csupán akaraterő kell hozzá, ám az alakformálás már egész más lapra tartozik; ahhoz érdemes a tudományt is segítségül hívni.

Számos testkezelés létezik, amelyek az alakformálást hivatottak segíteni; ilyen például az infra-elektro kezelés, az ultrahangos narancsbőr-kezelés, de a nyirokmasszás is bír alakformáló hatással. Fontos azonban, hogy ezek a testkezelések önmagukban nem lesznek elegendőek, főleg nagyobb túlsúly esetén, és itt jön képbe az akaraterő, illetve a kőkemény munka.

fogyás alapja a diéta, és ez alatt nem a koplalásra kell gondolni, épp ellenkezőleg! Tény, hogy ha nem eszünk, akkor fogyunk, ám nagyrészt az izomzatunkból veszítünk ilyenkor, a zsír pedig megmarad. A fogyás izommunka által érhető el, ha viszont nincs izomzat, fogyás se lesz. Épp ezért mindenképp be kell iktatni valamilyen testmozgást, és érdemes nem csak kardio-edzéseket tartani, de izomépítő-erősítő gyakorlatokat is végezni kell. A hölgyek legtöbbje aggódik emiatt, de nem hatalmas izomkötegekre kell gondolni, csupán tónusos és formás izomzatra, ami nem csak egészséges, de esztétikus is.

Visszatérve az evésre, a magas kalóriatartalmú ételek kiiktatása, a rostdús élelmiszerek előtérbe helyezése, a vitaminok és ásványi anyagok bevitele alapvető fontosságú. A tévhittel ellentétben nem a zsír az ellenség, sőt, nem is a szénhidrát, hiszen a szervezetnek mindkettőre szüksége van, csupán a mennyisége nem mindegy. Szintén tévhit, hogy a nagy mennyiségben fogyasztott fehérje fogyást eredményez, a túl sok ugyanis ugyanúgy hízáshoz vezet. Érdemes tehát a makro- és mikrotápanyagokat számolni és feljegyezni, emellett pedig a háromszori étkezés helyett napi öt-hat alkalommal enni, és persze oda kell figyelni a folyadékbevitelre is, de kerüljük a cukros üdítőket!

Ha ez eredményes, akkor pedig érdemes alakformáló testkezelésen is részt venni, méghozzá olyanon, ami valóban hatásos! Amennyiben szeretné elérni a lehető legformásabb alakot, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!