alakformálás

Alakformálás hatékonyan az infra-elektro kezeléssel

Az alakformálás minden eddiginél hatékonyabb a legújabb generációs számítógép által vezérelt berendezésünk használatával, az infra-elektro géppel!

Ön is a leghatékonyabb módját keresi a fogyásnak? Szeretne megszabadulni egy kis feleslegtől, de az éhezés helyett inkább a zsírégetést választaná? Jó helyen jár!

Az infra-elektro gép használata során az elektrostimuláció intenzív hatása és az infravörös sugarak biológiai hatása egyszerre érvényesül. Az infravörös fénynek köszönhetően nő a sejtszintű anyagcsere, a fény segíti a bőr lipolízisét és egyben az izomzatra is megfelelő hatást gyakorol. A készülék tulajdonképpen a zsírégetést segíti lokálisan úgy, hogy hozzájárul a zsírlerakódásoknak a nyirokrendszer felé történő eltávolításához, és az izomzat stimulációjával gyorsítja a sejtszínű anyagcsere folyamatokat. A lipidek, vagyis a zsírlebontást segítő enzimek a gép hatására aktivizálódnak. Nagyon fontos, hogy az infravörös és az elektrolipolízis szinergiája nagyobb, mintha az egyes hatásokat külön-külön fejtjük ki a bőrre.

A helyi zsírlebontásban az infravörös gépnek nagyon jó eredményei vannak. Ha szeretné megtapasztalni az előnyöket az alakformálás során, keressen minket bizalommal!