alakformálás

Alakformálás még a nyár előtt? Jöjjön el hozzánk állapotfelmérésre!

Sokan szeretnének még a nyár előtt megszabadulni pár kilótól többek között azért, hogy mire beköszönt a strandszezon, ne okozzon kényelmetlenséget a fürdőruha vagy lengébb ruhák viselése. Egyeseknek sajnos nem megy olyan könnyen a kitűzött cél elérése: hónapok óta próbálnak megszabadulni különböző edzésekkel a feleslegtől, azonban ebből nem túl sok látszik. A sikertelenségnek több oka is lehet, például rosszul felépített edzésterv vagy étrend. Ha Ön is hasonló helyzetben van, forduljon hozzánk bizalommal az alakformálásért!

Mielőtt elkezdődne szalonunkban az alakformálás, állapotfelmérést végzünk, ami után Ön és szakembereink is tisztább képet kaphat arról, hogy pontosan mire lesz szüksége az álom alak eléréséhez. Ez nagyon fontos, hiszen így elkerülhetők azok a kudarcok, amik eddig akadályozták a kitartásban. Amint megtörtént az állapotfelmérés, és pontosan tudjuk, hogy milyen kezelést kell alkalmazni, az első alkalmat ingyen biztosítjuk.

A sikeres végeredmény érdekében bízza ránk alakformálását! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne jelentkezni az állapotfelmérésre, vagy kérdései lennének kezeléseinkkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!