rádiófrekvenciás testkezelés

A rádiófrekvenciás testkezeléssel közelebb kerül a vágyott alakhoz!

A fogyás és alakformálás hagyományos módszerei a diéta és a rendszeres sport, amit bárki elkezdhet, aki szeretne változtatni a külsején. A hagyományos módszerek mellett már modern eszközök és kezelések is segítik a fogyni és szépülni vágyókat. A különféle testkezelések sokak számára jelentenek újdonságot, aki pedig még nem próbálta őket, az joggal szeretne többet megtudni róluk.

Az ingyenes állapotfelmérés és próba testkezelés akciónk keretében szeretnénk minél több érdeklődőnek biztosítani azt, hogy megismerje a legmodernebb testkezeléseket. Első kézből próbálhatja ki például a rádiófrekvenciás testkezelést vagy ehhez kapcsolódóan a rádiófrekvenciás arckezelést is. A rádiófrekvenciás testkezelés mellett még egyéb testkezeléseket is alkalmazunk szalonunkban, amiknek a segítségével feszesebb, simább, vékonyabb combokat, feneket és hasat nyerhet Ön is!

Az ingyenes állapotfelmérés során megnézzük, hol van szükség kezelésre, milyen fizikai állapotban van a vendég, ezt követően kerül sor a próba testkezelésre. A rádiófrekvenciás testkezelést érdemes kipróbálni, ha azonnali eredményre vágyik!

A részletekről érdeklődjön bátran elérhetőségeinken!