rádiófrekvenciás arckezelés

Rádiófrekvenciás arckezelés: most akciós!

rádiófrekvenciás arckezelés segítségével megszabadulhat a ráncoktól, és megfiatalodhat – ráadásul most akciós áron próbálhatja ki!

rádiófrekvenciás arckezelés során az elektromos rezgések, azaz a szervezetben elnyelődő rádiófrekvenciás hullámok hőkeltő hatását használják ki, ami a rezgések frekvenciájától függ, és a hatása a szövetek különböző mélységben történő felmelegítésén alapul. A rádiófrekvenciás arckezelést a kötőszövetek feszesebbé tételére használják, ami a szervezet új kötőszöveti rostok termelése által valósulhat meg. E rostok felelősek a bőr tartásáért, tehát a megerősítésük segít a ráncok halványításában, de ezen túl a feszességét és rugalmasságát vesztett bőr állapotának helyreállításában is. Ezen túl a rádiófrekvenciás arckezelés a hőhatáson túl a hatóanyagok mélyebbre juttatásában is szerepet játszik, vagyis nem csak önmagában, de más kezelések kiegészítéseként is kiválóan használható.

rádiófrekvenciás arckezelés nem csak az arcon alkalmazható, hiszen a bőr egész felületén képes kifejteni a hatásait, emellett nem csupán a ráncok eltüntetésében játszhat szerepet, de a fogyás után megereszkedett bőr összehúzódásának felgyorsításában is segíthet. Bármilyen okból is van szükség a bőr feszesebbé tételére, illetve bármelyik testtájon, a rádiófrekvenciás kezeléssel viszonylag rövid időn belül elérhetőek a célok!

Talán említeni sem kellene, de a rádiófrekvenciás arckezelés nem csak saját részre, de ajándékba is kiváló. Mivel közeledik a karácsony, az ajándékötletek pedig nem jönnek maguktól, sőt, sokaknak ötletük sincs, mit ajándékozzanak szeretteiknek, érdemes lehet elgondolkodni a rádiófrekvenciás arckezelésre vonatkozó, öt alkalomra szóló bérleten, ami ráadásul most akciós áron vásárolható meg: 40.000 forint helyett mindössze 28.000 forintba kerül!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a rádiófrekvenciás arckezeléssel kapcsolatban, illetve, ha szeretné azt kipróbálni, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen időpontot!