Presszoterápia

Presszoterápia, amely visszatér a biológiai alapelvekhez

A presszoterápia segíthet abban, hogy elérhesse a kitűzött célokat a zsírbontás, bőrfeszesítés terén. Ismerkedjen meg az eljárással, próbálja ki nálunk!

Sokan többféle kezelést, edzést is kipróbáltak már ahhoz, hogy felvegyék a harcot a makacs zsírpárnákkal. Sajnos ezek a kísérletezések nem hoztak látványos eredményt, pedig az érintettek mindent megtettek a célok eléréséért.

Egyesek bizonyos idő után belefáradnak ebbe a harcba, és szeretnék már megtalálni azt az alternatívát, ami valóban segíthet. Vannak olyanok, akik ott követik el a hibát, hogy elhisznek adott esetben információkat, pedig ehelyett inkább a biológiai alapelvekből kellene kiindulni az igazán látványos eredményekért.

Mit érdemes kipróbálni a biológiai alapelvekből kiindulva?

Az izmok összehúzódásával nagy mennyiségű zsírsejttől lehet megszabadulni a különböző rétegekből, így tanácsos ebből kiindulva választani. Ezen alapszik a presszoterápia is, amelyre egyre többen figyelnek fel, nem véletlenül, hiszen a test működését, reakcióit veszik figyelembe a kezelések során.

A presszoterápiánál elektromos tappancsok által kibocsátott alacsony frekvenciás pulzusáram biztosítja az izom összehúzódást. Miközben megszabadít jelentős zsírfeleslegtől, addig az izmok edzéséről is gondoskodik a berendezés.

A kezelés a méregtelenítést is biztosítja

A méregtelenítés szintén lényeges folyamat a fogyókúra eredményességének szempontjából is. A presszoterápia ezt is képes biztosítani, ez pedig egy igazi újjászületés is egyúttal. Az ember sokkal kiegyensúlyozottabban, felszabadultabban érezheti magát. Az ideális állapot is hozzájárul ahhoz, hogy az ember jobban tudjon összpontosítani a fogyásra, új életmódjára.

Szalonunkban kipróbálhatja a presszoterápiát. Igényes, barátságos környezetbe várjuk vendégeinket, ahol minden adott a feltöltődéshez.

Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.