ALAKFORMÁLÓ KEZELÉS

Alakformáló testkezelés: milyen lehetőségek közöl lehet választani?

Alakformáló testkezelések a fogyás érdekében és a vágyott alak eléréséért – de melyiket érdemes választani? Az alábbiakból kiderül!

Sokan elégedetlenek az alakjukkal, és hiába minden próbálkozás a fogyásra, a makacs zsírpárnáktól szinte lehetetlen megszabadulni. Szerencsére csak szinte, hiszen számos alakformáló testkezelés érhető el, melyek segítségével a fent említett zsírpárnák is eltűnhetnek. A választás közöttük viszont nehéz, hiszen a hangzatos nevek egy laikus számára nem sokat jelentenek, és persze a hatékonyság is fontos, ezért úgy döntöttünk, röviden összefoglaljuk, hogy nálunk mely alakformáló kezelések érhetőek el, és ezek milyen módon segítenek.

Első, egyben legújabb alakformáló testkezelési módszerünk az Elite Body Shape Up System, amivel az ultrahang, az elektrolipolízis és az infra kezelés hatásosságát egy kezelésben tudjuk biztosítani a segítségével, így a zsírpárnák és a narancsbőr ellen is könnyen vehetjük fel a harcot.

Az LPG Keymodule a második a sorban; ez a módszer beindítja a zsírbontást, méghozzá egyszerre több területen is azáltal, hogy magukat a zsírsejteket készteti a zsírbontás megkezdésére.

A harmadik alakformáló testkezelés az infra lézeres kezelés, melynek lényege, hogy az infravörös sugarak mélyen a bőr alá hatolnak, így a leginkább problémás helyeken, célzottan kezdődhet meg a zsírbontás. Mivel a nyirokkeringés élénkül, kezdetét veszi a méregtelenítés is.

A következő az ultrahangos kezelés, mely a narancsbőr és lerakódott zsírpárnák eltávolítására alkalmas. A zsírszövet az ultrahang hatására folyékonnyá alakul, és a nyirokrendszeren át távozik a szervezetből. Ez a kezelés már az első alkalommal is jelentős eredményeket produkálhat!

nyirokmasszázs gyógyászati célú felhasználása már régóta ismeretes, azonban a fogyást is segíti, hiszen arra készteti a szervezetet, hogy az megszabaduljon a salakanyagoktól, de emellett javítja a keringést is, ezzel csökkentve a narancsbőrt.

Végül bemutatjuk a rádiófrekvenciás zsírbontást is, ami hasonlóan működik, mint az ultrahangos kezelés, vagyis elfolyósítja a zsírsejteket, amik aztán távoznak a nyirokrendszeren keresztül.

Ha szeretné elérni a lehető legformásabb alakot, próbálja ki alakformáló kezeléseinket!